• Všetkovedko - Výsledky žiakov

          • Niektorí žiaci z 2., 3. a 4. ročníka sa zapojili do súťaže Všetkovedko, kde boli otázky zo všetkých oblastí, s ktorými sa žiaci príslušnej vekovej kategórie doteraz stretli a čo sa doteraz v škole učili. A aj z toho, čo v danom veku môžu odpozorovať zo sveta okolo nich. Najlepšie sa darilo žiakom z 2. ročníka: Dominike Ivaškovej, Jurajovi Kubáňovi a Miroslavovi Truskovi, z 3. ročníka  Júlii Huťkovej, ktorí získali diplom Všetkovedko a malú pozornosť. Ostatní súťažiaci získali titul Všetkovedkov učeň a malú pozornosť. 

            Všetkým súťažiacim blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy.

          • Fašiangy v ŠKD

          • S týmto prekrásnym sviatkom sa zoznámili aj naše detičky zo školského klubu detí. Preoblečení v maskách sme sa v sprievode hudby a tanca prešli okolo školy a pochovali sme basu. Zažili sme spolu s praktikantkou Kristínkou veľmi zábavný týždeň a krásny fašiangový deň.

          • Besedy - LESNÉ ZVIERATÁ A MEDVEĎ HNEDÝ

          • Správa Národného parku Veľká Fatra so sídlom v Martine vykonáva environmentálnu výchovu a jej jednotlivé environmentálne výukové programy na základných školách. Túto ponuku prijala dňa 15.2.2024 a 16.2.2024 aj naša škola, kde zamestnankyne NPVF pripravili pútavé, náučné a zaujímavé besedy žiakom 1. a 2. ročníka na tému - Lesné zvieratá a žiakom 3. a 4. ročníka na tému Medveď hnedý. Po besede a spoločných rozhovoroch žiakov čakali zaujímavé aktivity, hry a súťaže, kde si mali možnosť overiť svoje vedomosti, skúsenosti a zručnosti, ktoré získali prostredníctvom besedy. Najviac ich zaujali nahrávky - zvuky zvierat a ich napodobňovanie a plyšový medveď hnedý.

            Za spoluprácu ďakujeme NPVF a tešíme sa na ďalšie spoločné stretnutie.

          • Valentínska pošta

          • Pretože sa blíži sviatok sv. Valentína, aj tento rok sme sa rozhodli uskutočniť školskú akciu pod názvom „Valentínska pošta“. Chcete potešiť pozdravom a prianím svojich spolužiakov, učiteľov a ostatných zamestnancov školy? Ak áno, svoju valentínku vhoďte do pripravenej schránky. Nezabudnite uviesť meno a triedu adresáta, aby sa váš odkaz dostal do správnych rúk. Svoje pozdravy môžete vhadzovať do schránky od 14.2.2024 do 15.2.2024 /najneskôr do rána 8:30/, kedy budú valentínsky vyzdobené žiačky roznášať určeným adresátom pozdravy. Tešíme sa na vaše pozdravy a možno aj zaľúbené úsmevy.

          • Lyžiarsky výcvik v stredisku SKI PARK Kubínska hoľa

          • V dňoch 5.2.2024 – 9.2.2024 sa pre žiakov 7. – 9. ročníka uskutočnil lyžiarsky výcvik v stredisku SKI PARK Kubínska hoľa. Aj keď prvý deň nám počasie neprialo, ďalšie dni sme sa s chuťou pokúsili o prvý oblúk a zdokonaľovanie sa v technike. Žiaci vďaka skúseným inštruktorom získali lyžiarske zručnosti a postupne sa zdokonalili v lyžovaní.  Počas  celého kurzu všetci si s radosťou užili príjemnú lyžovačku plnú zábavy. 

          • Regionálne kolo speváckej súťaže - O zlatú guľôčku

          • Dňa 10.2.2024 našu školu úspešne reprezentovali na regionálnom kole - O zlatú guľôčku vo Vrútkach žiačky 4. ročníka: Adela Mihaliková, Stela Rantová a zo 6. ročníka: Sofia Hubková, Lívia Muráriková.

            Žiačky sa umiestnili nasledovne: Stela Rantová bronzové pásmo, Sofia Hubková bronzove pásmo, Lívia Muráriková strieborné pásmo, postup na koncert O zlatú guľôčku  Adela Mihaliková strieborné pásmo - spev, postup na koncert O zlatú guľôčku Adela Mihaliková zlaté pásmo - hra na cimbal a priamy postup na krajské kolo.

            Dievčatám blahoželáme a ďakujeme za reprezentáciu školy a postupujúcej Adele Mihalikovej prajeme veľa úspechov.